Egy motoros naplója

Szerpentin a közelben 7. - Mátra

2016. szeptember 11. - Roll1983

Mivel közeleg lassan a szezon vége, beiktattunk még egy nagyobb karikát és elmentünk a Mátrába. Fő célunk a Parád és Galyatető bekötőút között lévő 7,7 km-es új aszfaltos szakasz volt, ha jól emlékszem, akkor háromszor is végig mentünk rajta. Az aszfalt hibátlan, a korlát is jó, mert motorosbarát. Egyetlen hiba az út széléről felhordott kavics, ami ránk nézve igen kellemetlen tud lenni. Meglepően tapasztaltam, hogy ugyan volt motorosforgalom, de nem vészes, illetve kamikaze srácokat se láttunk, akik köridőt akartak volna dönteni bármi áron.

Az új aszfaltos szakasz:

matra.png

Mivel még sose voltunk Petrával a Mátrába, ezért megnéztük a Kékestetőt is, na meg beszereztük a kötelező hűtőmágnest is, ami nélkül nem lenne az igazi. :)

kekesteto.jpg

Ahhoz képest, hogy már Szeptember van, az időjárás nagyon a kedvünkben akart járni, emlékszem egyik kúton 31C fok volt a kijelzőn ezt éreztük is egész nap, nem hiába fáradtunk el az 510 km távon, kitikkadtunk, mint a szöcskék. 

 Korábbi cikkek a témában:

- Szerpentin a közelben 1. - Szlovákia 577
Szerpentin a közelben 2. - Szlovákia - Vénasszony hágó
Szerpentin a közelben 3. - Csesznek környéke
- Szerpentin a közelben 4. - Tát - Héreg "Ring"
- Szerpentin a közelben 5. - Lepence
Szerpentin a "közelben" 6. - Szlovákia 584 (Mattyasóc - Bölényfalu)

A bejegyzés trackback címe:

https://pirosmotor.blog.hu/api/trackback/id/tr3711695323

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása