Egy motoros naplója

Szerpentin a közelben 1. - Szlovákia 577

2016. augusztus 05. - Roll1983

Nincs sok időd, de szeretnél egy jót kanyarogni? Ebben a "Szerpentin a közelben" sorozatban bemutatom az általam ismert néhány óra alatt elérhető, tökéletes aszfalttal rendelkező kanyargós utakat.

Kezdjük a legjobbal a szlovákiai 577-tel, amit igazából 14-es útnak hívnak. Otthonról (Tatabánya) körülbelül 220 km-en belül elérhető a "játszótér", amit a helyiek is előszeretettel használnak. Álalában elég sok motor szokott keringeni ezen a szakaszon. Az aszfalt hibátlan, elég érdes, a kanyarok szélesek, tényleg olyan, mintha motorosok kedvéért csinálták volna ilyenre.

Itt a "pálya" vonalvezetése:

577.jpg

Itt pedig a link a google maps-hez.

Legutoljára, mikor erre jártunk megjelent 4-5 db civil fehér 7-es kombi Golf rendőrautó, mert az autósok bejelentették, hogy túl sok motoros száguldozik és, hogy félnek tőlük. Amúgy a száguldás annyira nem igaz, mert szerintem 100 km/h felett senki se ment. Amúgy a rendőrök jó fejek voltak, megállítottak mindenkit a parkolónál és mondták, hogy bejelentést kaptak, be kell kapcsolni a kamerákat szóval vagy menjünk haza vagy lassan motorozgassunk.

Hazafelé pedig , ha megéheztek van egy Motorest nevű hely, ahol szívesen látják a motorosokat. (Motorest, 51, Kozelník, Szlovákia) Google maps link.

A bejegyzés trackback címe:

https://pirosmotor.blog.hu/api/trackback/id/tr818946058

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása