Egy motoros naplója

Offroad kalandok 2. - Érdi-magaspart

2020. augusztus 11. - Roll1983

Ezúttal az Érdi-magaspartot vettük célba, mert jó pár képet láttunk róla Facebookon, háromfős csapatunk egyik hétvégén reggel kilenckor találkozott Érden. A csapat két Africa Twinből és egy F650GS-ből állt. 

Rendes terepgumi, amúgy csak a tricolor CRF-en van. A magaspartot a volt téglagyár felől közelítettük meg, elég nagy szintkülönbség van a téglagyár és a part között, 3 terasz után lehet elérni a fenti pontot. Ezek közül a második emelkedő elég vicces, ha kezdő vagy, mint én, mert mikor nekifutsz nem látod be, mert balra kanyarodik és az emlekedő közepén ott árválkodik egy jó nagy darab szikla, mondanom se kell, hogy én ott megtorpantam, de aztán a srácok segítettek. Ahogy a képeken is látszik a kilátás miatt megérte meglátogatni ezt a helyet is. Fotózás után a másik irányba távoztunk a szőlőskertek közötti kavicsos úton, azt kell mondjam innen egyszerűbb lett volna a bejutás, de abban mi a kaland?

Ha tudtok még ehhez hasonló jó helyeket az országban, akkor ne felejtsetek el szólni! Köszi!

A bejegyzés trackback címe:

https://pirosmotor.blog.hu/api/trackback/id/tr6816102312

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása