Egy motoros naplója

Doboz nélkül nem megy

2016. július 27. - Roll1983

A nagyobb túrákhoz elengedhetetlen, hogy legyen hova pakolnunk. Tapasztalatból mondom, hogy elég horror áron mennek a márkás jó minőségű konzolok és dobozok. Szóval, ha valaki hasonló több napos túrákra vesz motort, jobban jár, ha olyat vesz, ami már fel van dobozolva, mert utólag sokkal drágábban lehet ezeket beszerezni, mint a kiszemelt motorral együtt.

Vásárlás után pár hónappal sikerült egy jó állapotú komplett Givi topcase rendszert vennem, 46 literes dobozzal. Szerencsére monokey rendszerű, ami kétszer annyira terhelhető, mint a monolock.

Oldaldobozokat nem sikerült használtan jó áron vennem, pedig sokáig vártam rá, így végül, idén (2016) vettem hozzá új Givi oldalkonzolt, azokra pedig új Kappa Road K33 dobozokat. Kappáról annyit, hogy olcsóbb, mint a Givi, de minőségben semmi különbséget nem vettem észre.

Sok motornak nem áll jól, ha fel van dobozolva, de szerintem ez alól a VFR kivételt képez.

kappa.jpgA motor most így fest menetkészen

A bejegyzés trackback címe:

https://pirosmotor.blog.hu/api/trackback/id/tr88917368

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása