Egy motoros naplója

"Szerpentin" a közelben 4. - Tát - Héreg "Ring"

2016. augusztus 23. - Roll1983

Negyedikként nézzünk meg ismét egy magyarországi utat, a szerpentin szót nem véletlenül tettem macskakörmök közé, túlzás lenne annak nevezni, de ettől még nagyon jó. A ring elnevezést pedig több youtuber akasztotta már rá, megtalálhatjátok Tarján és Héreg ringként is a nagy videómegosztó portálon. Ez a hozzám eső legközelebbi út, ami élvezetes motorozásra ad lehetőséget, elég gyakran megfordulunk mi is rajta. Néhány éve kapott új kopóréteget, azóta egy kátyú sincs rajta, szóval minden adott egy jó motorozásra.

A "pálya" vonalvezetése így néz ki:

tat-hereg.png

Jó idő esetén, jó néhány motoros szokott rajta tekeregni. Itt egy kép a "hegyi" felfutó előtti bekötő útról, ahol van hely megállni:

tat-hereg1.jpg

A kanyargás után pedig megint tudok ajánlani pár helyet, amit érdemes megnézni. A közelben van a Malomvölgy, ahol ehettek egy jó hekket egy tóparton, de az esztergomi bazilika, Dunakanyar,  Visegrád  és Dobogókő se nagy távolság, bár annak az útminősége ramaty állapotban van.

Kilátás Dobogókőről:

tat-hereg2.jpg

Korábbi cikkek a témában:

- Szerpentin a közelben 1. - Szlovákia 577
Szerpentin a közelben 2. - Vénasszony hágó
Szerpentin a közelben 3. - Csesznek környéke

A bejegyzés trackback címe:

https://pirosmotor.blog.hu/api/trackback/id/tr7611610298

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása